Igår lagade jag denna mumsig pastagratängmed brysselkål ochfärskost. Vi hade nämligen brysselkål kvar i frysen och lite färskost över från uppesittarkvällen, så jag tyckte att det var en utmärkt idé att kombinera dessa ingredienser i en krämig pastagratäng
Smaka av med salt och nymald svartpeppar. salt och nymald svartpeppar. 2 Steg Låt tonfiskenoch majsen rinna av. 4 Steg Medan pastan kokar, lägg Philadelphia-osten, tonfiskenoch majsen i en kastrull och värm försiktigt utan att koka. 5 Steg Häll av den kokta pastan och blanda med Philadelphia- ochtonfiskblandningen i en ugnsfast form. 6 Steg Strö över den rivna osten och gratinera i ugn i ca 5-7 minuter eller tills gratängen fått fin färg. 7 Steg Servera gärna med en fräsch grönsallad. 185 g tonfisk på burk
I kväll blev det en pastagratängmed kyckling. Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren
TO DIE FOR pastagratängmed kyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Pastagratäng. Man kan slänga i allt möjligt man hittar i kylen, det viktiga är bara att göra en riktigt god sås att blanda med pastan och toppa med smakrik ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.