Theres Amrén Pasta med spenat och soltorkad tomat. Det här är en rätt som även de som vill undvika gluten kan göra då det finns många alternativa sorters pasta, även ekologisk
finhacka vitlöken, strimla lök och soltorkade tomater, skölj spenaten och riv parmesanosten. Jag har blivit beroende av min pastamaskin och det tar emot koka annan vanlig
120gr torsk20gr hackade soltorkade tomater0. 3 dl matlagningsvitvin 50gr 2 stora matskedar kesella 1 %1 matsked flytande grönsaks fond50gr färsk spenat fettuccine. Lägg vitvinet, kesellan, soltorkade tomaterna och grönsaks fond i en gryta, när det börjar koka så lägg i torsken och låt den koka på medel värme i ca 2 minuter sen bryt sönder fisken och allt koka ner i ca 2 minuter sen sila av vattnet från fettuccinen och blanda i den i grytan och servera. 20gr hackade soltorkade tomater. 50gr färsk spenat fettuccine
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Tillsätt krossade tomater, oregano, tomatpuré och chili flakes. När det är nån minut kvar tills pastan är klar, tillsätt spenaten i såsen och rör om ordentligt
Rör ner soltorkade tomater, timjan, köttbuljong, portvin, grädde och mjölk. Rör ner spenat, kyckling, peppar och parmesan i såsen och koka upp och dra åt sidan
Hacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarätt med liknande smaker
Lagade en krämig pasta med chorizo, lök och soltorkade tomater. Koka pastan i saltat vatten. Tillsätt de soltorkade tomaterna, osten och krydda med salt och chilipeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.