Blanda pastanmed såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen
Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastanoch koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Späd med grädde, vatten och viltfonden. Blir såsen för tjock späd med mjölk eller vatten. Stek ur vattnet ur svampen, tillsätt smör och lök, fräs tills löken mjuknat
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 1 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök ochsvamp tills något mjuka. 320 g pasta
Servera med valfri pasta, men gärna nån sorts bandpasta eller spaghetti. Äntligen en pastasås till som ungarna älskar, lite mer variation i pasta-träsket
Den här pastarätten hittade jag hos Lotta, och även om det (såklart. Vi använde för övrigt spaghetti, det eller penne tycker jag passar bäst till gräddiga pastasåser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.