Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Servera med valfri pasta, men gärna nån sorts bandpasta eller spaghetti. Äntligen en pastasås till som ungarna älskar, lite mer variation i pasta-träsket
75 g fetaost. 8 dl hela skalade tomater, konserverade. 2 st soltorkade tomater. 2 dl torkade vita bönor som du blötlägger och kokar själv. 4 port pasta
En liten buffé blev det med kyckling, lax, ett par foccacior, couscoussallad och så den här rostade auberginen med tomat ochfetaost - ett mycket enkelt tillbehör som smakar utmärkt i solskenet
Låt pastan rinna av och blanda med paprikablandningen. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg dem med snittsidan nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.