Tomater, lök och vitlök blandades med spenat och jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
Skiva bacon, finhacka lök och vitlök. Smaka av med salt och peppar och servera medpastan. Just ett sånt ögonblick hade jag förra veckan när jag hittade detta goda recept på pastasås på bloggen ”Fredriks fika”
500 g pappardelle 3 klyfta vitlök 100 g babyspenat 140 g bacon 1 msk olivolja 4 ägg 150 g parmesanost, riven lite extra till servering svartpeppar salt
Jag har varit med en kompis i Sundsvall och handlat lite kläder, ätit. Efter en riktig mathelg är det nu vardagsmat som gäller och det är väl bra det så man kan längta till helgen igen
Dela tomaternaoch krama ur lite vätska. Bottna pajskalet med paprika/vitlök/spenatröran. Man kan variera i all oändlighet och pytsa i vad man känner för eller råkar ha hemma i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.