Pasta fusilli i syrlig tomatsås med lufttorkad skinka samt ruccola och mozzarellasallad
Kökschefen.nu
Kökschefen.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 gram Lufttorkad skinka typ parmaskinka
  • 6 st Tomater i tärningar – 2st Gula lökar hackad
  • 5 st Vitlöksklyftor hackade – 1dl Vittvinsvinäger
  • 20 ml Brun Farin
  • 4 dl Vatten
  • 2 dl Grädde
  • Salt
  • Körvel
  • Muskotnöt
  • 200 gram Mozzarella i tärningar
  • 2 st Äpplen i tärningar som mozzarellan
  • 1 st Röd paprika tärnad som mozarellan
  • 150 gram Ruccola sköljd och torr
  • Olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.