Påsken närmar sig med stormstegochförutom den goda maten och påskägg fyllda med godsaker, så är väl ändå påskpysslet något som är riktigt trevligt att se fram emot
Knepet med en knäckepizza är att lägga på osten först innan pålägget. I Lindvallen åt vi knäckepizza till middag en kväll, av det enkla skälet att det går så snabbt att göra och att det är så vansinnigt gott
Jag orkade inte göra barnmat av hela omgången köttfärssås så jag frös in den separat för att vid serveringen sen komplettera med pasta eller mosad potatis
I förmiddag har vi varit på öppna förskolan som är utomhus. Perfekt "mellis" till både storaoch små. Och när mammorna fikar på godsakerna ska ju inte de små stå utan
En typisk Italiensk pastarätt som är väldigt enkel men ändå ger en festkänsla, pastan ligger i en krämig sås med lite chili, champinjoner och sockerärtor
När såsen har puttrat en stund häller jag upp såsen i en stor skål en stund, hettar sedan upp pannan/grytan igen och lägger ner mer olja + smör och sedan steker jag bläckfiskringarna i hög värme
Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Den proceduren brukar egentligen gälla om man kör med hela ägg och alltså har i vitan, eftersom den innehåller ett ämne som i stor mängd ofta inte är hälsosamt i rå form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.