En riktigt god sås gjord på linser, tomat, morötter och selleri. Den går snabbt att slänga ihop, smakar bäst dagen efter och det går att göra i stora mängder
Salta gärna bolognesen lite extra då pastan dämpar smakerna. Finhacka vitlök, lök och basilika. Bryn och finfördela färsen i margarinet/oljan, lägg i löken, basilikan, vitlöken, buljongen, kryddorna och häll i de krossade tomaterna
Servera din bolognese med spaghetti och färskriven parmesan på toppen. Men en riktigt bolognese som får puttra i 1-2 timmar är inget jag normalt gör. Pastabolognese4 port
Servera pastan tillsammans med bolognese. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Häll av pastan och blanda på en gång ner lite olja, spenat och parmesan
En av mina favoriträtter är just pastabolognese, speciellt om man använder sig av en något tjockare spagetti som suger åt sig såsen och blir helt fantastisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.