Pasta Bolognese
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 gram högrev
  • 1 bit(ar) rotselleri , (ca 2 ½ dl finhackad)
  • 2 st morötter
  • 2 st gul lök (ar)
  • 4 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 smör och olivolja , att steka i
  • 1 msk vetemjöl
  • 3 msk tomatpuré
  • 0.5 dl balsamicovinäger
  • 1.5 dl oxfond
  • 3 burk(ar) krossade tomater , (totalt 1200 g)
  • 4 dl rött vin
  • 1 st lagerblad
  • 0.5 msk torkad timjan
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 salt och svartpeppar
  • 0.5 kruka(or) basilika
  • 6 port fin pasta
  • 1 färskriven parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.