Vegetarisk Pasta Bolognese. Vegetarisk Pasta Bolognese. Jag gjorde en egen Vegetarisk Pasta Bolognese ikväll på MiFú och eftersom att jag tyckte att receptet blev så himla gott så delar jag ju så klart
En riktigt god sås gjord på linser, tomat, morötter och selleri. Den går snabbt att slänga ihop, smakar bäst dagen efter och det går att göra i stora mängder
Salta gärna bolognesen lite extra då pastan dämpar smakerna. Finhacka vitlök, lök och basilika. Bryn och finfördela färsen i margarinet/oljan, lägg i löken, basilikan, vitlöken, buljongen, kryddorna och häll i de krossade tomaterna
Pasta bolognese4 port. Spaghetti och köttfärssås är nåt man är uppvuxen med och det är gott. Men en riktigt bolognese som får puttra i 1-2 timmar är inget jag normalt gör
En av mina favoriträtter är just pasta bolognese, speciellt om man använder sig av en något tjockare spagetti som suger åt sig såsen och blir helt fantastisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.