Det är en pannacotta i två lager bestående av passionsfruktspannacotta i botten, vit chokladpannacotta i mitten och en superfräsch tropisk salsa på toppen
Denna moussetårta bjuder på en chokladig kladdkakebotten med ett lager passionsfruktspannacotta och passionsfruktsgelé, som sedan täcks med en härlig hallonmousse och toppas av en vit chokladglasyr
Vår dessert på årets sista dag bestod av en chokladmousse med pistagekrokant, vaniljkokt bärkompott och en passionsfruktspannacotta med lime, supergott
1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Häll grädden i en tjockbottnad kastrull. 2. Skrapa ner passionsfruktskärnorna i grädden och tillsätt muscovadosockret
Lägg gelatinet i en skål med kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde och råsocker i en kastrull. Dela vaniljstången och gröp ur fröna och blanda ner stång och frön i grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.