Värm olivoljan i en stekpanna. Häll i tomatsåsen och låt sjuda i cirka 4 minuter. Koka tortellinin enligt anvisningar på paketet och tillsätt den i tomatsåsen
– Det är svårt att peka på en enda faktor, men jag skulle gissa på att det till viss del handlar om att när jag startade bloggen så fanns det dels ganska få lakto-ovo vegetariska matbloggar, de flesta som fanns var veganska, och att jag redan från början har haft fokus på ganska mycket ”vanlig” mat som jag vegofierat, vilket det verkar ha funnits en stor efterfrågan på
Använd en osthyvel och hyvla över Parmigiano-Reggiano i tunna skivor. Pensla båda sidor av varje halva med ansjovisdressingen och grilla dom på grillen eller i en grillpanna tills bladen fräser lite och börjar få färg
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten. Tillbehören kan man avancera efter smak, tid och vad man har hemma
Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Revbensspjäll av Lamm. Mitt lamm köpte jag uppe i Huså i höstas, byn ligger på baksidan av Åreskutan. Djuren är av rasen Åsenfår, som är en gammal allmogeras
Denna är garanterat en av världens bästa kycklingpajer. 1 stor grillade kyckling1 medelstor purjolök300 gr champinjoner2 msk smör till stekning1,5 dl vispgrädde1-1,5 tsk dragon0,5-1 tsk salt1 krm svartpeppar2,5 msk vetemjölca 3 dl kycklingbuljong ( 2 tärningar+3 dl vatten)0,5-1 msk äkta soja Gör så här. Grädda 225°C i 15-20 min tills pajen fått fin färg. 1-1,5 tsk dragon. 0,5-1 tsk salt. 0,5-1 msk äkta soja
kebab-bröd. Här kommer ett recept på kebab av köttfärs som går snabbt att göra. Du blandar ihop alla ingredienserna till kebabsmeten, platta ut den på plåtar och steker köttet i ugnen
Smaka av såsen med lite gelé (jag hade svartvinbärsgelé) salt och peppar. ca 800 g fransyska2 gula lökar2-3 morötterfärsk timjan2 msk kinesisk sojasalt, pepparBryn steken så den får rejält med färg runtom på alla sidor. Häll över sojan och tillsätt ca 2-3 dl vatten. Tillsätt ca 3-4 dl mjölk alt hälften grädde. 2-3 morötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.