Parmalindad oxfilé med svampcréme och balsamvinägersås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Svampcréme
  • 3 schalottenlökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 200 g svamp tex. Karl Johan
  • trattkantareller eller champinjoner
  • 1 msk smör
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  •  
  • Balsamvinägersås
  • 2 schalottenlökar
  • 2 msk smör
  • 3 msk socker
  • 2 krm grovmald svartpeppar
  • 4 dl vatten
  • 1 dl konc kalvfond
  • 1 dl balsamvinäger
  • 2 msk soja
  • 2½ msk Maizenaredning för mörka såser
  •  
  • Parmalindad oxfilé
  • 1½ kg oxfilé
  • 8 skivor parmaskinka
  • 2 msk smör
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk grovmald svartpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • Klyftpotatis
  • Tomatsallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.