Parmainlindad oxfilé i rödvinssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé
  • hel bit
  • 16 skivor parmaskinka
  • rökt
  •  
  • Välj alla el. några av
  • 2 msk gräslök
  • hackad
  • 2 msk persilja
  • finhackad
  • 1 msk timjan
  • färsk
  • hackad
  • 1 msk rosmarin
  • färsk
  • hackad
  • 5 msk koriander
  • färskhackad
  • Salt
  • Peppar
  • Hushållssnöre
  • att binda ihop med
  •  
  • Sås
  • 6 dl rött vin
  • 5 msk strösocker
  • 2 stänk matlagningssoja
  • 2 msk kalvfond
  • konc
  • 200 g smör
  • Matlagningsmjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.