Stekt oxfilé med en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-bitenvidservering
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Tillagadeoxfilé med hasselbackspotatis och till det en gudomligrödvinssås. Skiva upp oxfiléni tjocka skivorgnidin salt och peppar eller vitlökspeppar på köttet och låt det vilatill slutet av processen
Oxfilé. Renskär filén från hinnor och bind den med steksnöre. köttsaft, från oxfilén. Salta och peppra och stek på ytan i stekgryta så att ytan får fin färg
Ingredienser. Färsk timjan. Gör egen fond eller köp färdig på till exempel saluhallen. Du kan också använda koncentrerad fond eller buljongtärning, men då måste den spädas ut med vatten till önskad mängd
oxfilé,. Rödvinssås. Mer om det evenemanget finns att läsa HÄR. Rödvinssås. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarrinnantv-sändningen började
Låt oxfilénbli rumstempererad så att köttbiteninte sänker värmen i stekpannan när du bryner den. En timmeinnantillagning är lämpligt att ta fram köttet
Låt oxfilénbli rumstempererad så att köttbiteninte sänker värmen i stekpannan när du bryner den. En timmeinnantillagning är lämpligt att ta fram köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.