Balsamicokyckling 2 port. Balsamicokyckling 2 port 2 st kycklingfiléer. Denna kycklingrätt har jag gjort flera gånger och det är verkligen ett säkert kort både till vardag och fest
N. ä. r. M. i. k. a. e. l. j. o. b. s. n. t. h. g. v. d. m. y. p. å. I. c. f. é. S. u. ö. +. T. P. 4. ,. 2. 5. 1. /. 8. K. -. F. O. (. R. ). L. 0. V. ". B. d l
BALSAMICOKYCKLING4 kycklingfiléersaltsvartpepparhonungolivolja3 msk balsamvinäger3 msk olivoljaca 10 soltorkade tomaterca 30 basilikabladGÖR SÅ HÄRLägg kycklingfiléerna i en oljad ugnsfast form
Dra några varv på svartpepparkvarnen över de parmainlindade laxfilébitarna och ringla över olivolja. 4 portioner God, saftig laxfilé inlindad i saltig parmaskinka som bräcks i ugnen med smak av timjan
Idag blir det en inspirationsbild och bara några rader om maten. Och det blir inget recept. Bilden föreställer fläskfilepuckar inlindade i parmaskinka, ugnsrostade morötter och en sås med balsamvinäger och konjak
Dra några varv på svartpepparkvarnen över de parmainlindade laxfilébitarna och ringla över olivolja. Servera parmainlindad laxfilé med nykokt färskpotatis, kokta gröna ärtor och marsalasky
Parmainlindad getoststubbe på äppelskiva, 4 portioner. Hur har ni det i snöovädret. Här har snön fullkomligt vräkt ner hela dagen, och man ser knappt ut genom fönstren på ena halvan av huset eftersom det har blåst så
Gjorde en variant på DENNA rätt men hade ingen vanlig balsamvinäger hemma och heller ingen vispgrädde så det blev improvisation och faktiskt riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.