Dra några varv på svartpepparkvarnen över de parmainlindadelaxfilébitarna och ringla över olivolja. Westfalisk Beskrivning Skär laxfilén i portionsbitar
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Linda bacon runt laxfiléerna. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter. 4 laxfiléer
Serveras med pressad potatis och finrivna morötter 800 gr Laxfilé / mittbit. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Dela laxfilén på mitten gnid in lite olivolja på fisken. Lägg sedan upp laxfiléerna på rök galler och krydda med citronsalt, svartpeppar, vitlökspulver, dill och gräslök
Färsk fisk kan vara bland det godaste. På bilderna ser ni lax, stekt broccoli och lök samt min underbara kalla sås med b la creme fraiche, honung och dill
Örtkryddad laxfilé på grillen 4 port. 1 hel bit laxfilé ca 800 g-1 kg. 1 hel bit laxfilé ca 800 g-1 kg. Att grilla en hel laxsida är så otroligt enkelt och blir så otroligt gott
450g Laxfilé2msk Smör1dl Tomatsås med oliver4st Ark smördegsplattor1st Ekologiskt ägg, uppvispatHavssaltBlandad sallad50-100g Haricotes vertesCocktailtomater1st SchalottenlökCitronklyftor2msk Vinegrette1dl VitlöksyoghurtSåhär kan man göra
8 ca 1 1/4 kg färsk laxfilé utan skinn 2 msk olja 1 1/2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 msk finrivet citronskal Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.