Efter ett stressigt, kul veckoslut med tuparen och Borgå-besök är jag tillbaka. Ska fortsätta på receptet jag slutade med förra gången, så att jag sedan kan visa vad våra Borgå-gäster fick njuta av
Så är det då söndag igen och vi har bara hållit oss i hemknutarna. Det har varit ganska grått och trist och den enda gången som vi gick ut var för att köpa middag
Och det är inte alltid som våra barn får presenter skickade hit. Från min son. Maria beställde menyn till gårdagens middag och hon ville också bli väckt på morgonen med en minitårta/maxicupcake
Och nu tog denna sommarens semester slut. Vi har haft en toppenvecka då vi varit på bröllop, myst på landet och firat bröllopsdag på spahotell i Sundsvall
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Det är i princip det enda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.