Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i cirka 10-15 minuter, tills den börjar få lite färg
2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 1-2 msk små avrunna kapris,
Jag har börjat denna söndag precis som jag sa i går - med vila. Nu ska jag snart äta lite lunch och det blir en kanongod lunch eftersom jag har kvar rester från gårdagens kyckling-middag
Denna italienska kycklingmiddag, är perfekt att slänga ihop på bara några minuter. Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.