Crepes SuzetteReceptet för 2 personerIngredienser. 4 st lövtunna pannkakor. Saften av en apelsin½ tsk riven apelsinskal2 msk socker½ dl konjak2 dl mjuk vaniljglass1 msk smörVärm upp en flamberingspanna och tillsätt smöret och sockret
Jag tycker väldigt mycket om crêpe suzette men glömmer liksom bort rätten emellanåt. Hittade det här receptet i en tidning från den engelska matvarukedjan Waitrose och åt följaktligen crêpe suzette två dagar i rad
Meny Chévretoast Kalkonfilé på raviolibädd Crêpes Suzette Dryck Xavier (2007)(nr 6267), av Xavier Vignon från Châteauneuf-du-Pape, Frankrike (främst grenache, syrah och morvédre av de 13 i distriktet tillåtna druvorna) Innan jag börjar måste jag erkänna att maten inte gjorde mycket för vinet
Har du inte tid att laga en trerätters, stryk en förrätt och ersätt med ett glas bubbel, släng fram köpeglass och chokladås, krossa kakor och servera i glas istället för en avancerad crêpe suzette
Eftersom jag letar mig tillbaka till goda vanor, så passade jag på att ta tiden jag hade till att baka nytt bröd, ett fröknäcke som jag hittade hos Suzette Nilsson
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.