Kokosnöt ochlimepannacotta. till Limepannacotta. Blötlägg gelatinen till pannacottan i kallt vatten. Drag kastrullen från värmen och rör ner osten, choklad och urkramade mjuka gelatinblad, limeskalochlimesaft
Pannacotta går att variera med en rad olika smaker, här är en med en fräsch brytning av lime. Innan servering garnera gärna med några gröna blad och nån tunn skiva lime
Fantastiskt god pannacottamed frisk limesmak. Garnera gärna med bär och citronmeliss vid serveringen. Tvätta limenoch riv skalet av den (bara det yttersta gröna)
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacottamed tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottanoch hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Ha olivolja i en stekpanna och bryn trianglarna på medelhög värme. Toppa med lite chilipulver. Pressa över limeoch häll i den hackade vitlöken och tomaterna
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacottaoch här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacottamed vit chokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.