4 portionsformar
Låt svalna i kylen ca 4 timmar När de har stelnat, vänd upp och ner på en tallrik. Dela passionsfrukterna och fördela innehållet över pannacottorna.
Passionsfrukt är en av mina favoritfrukter och ger en härlig sötsyra till pannacottan, som blir extra krämig och liite smalare då en del av grädden är ersatt med turkisk yoghurt
Fyllig smak, lätt att göra, toppad medpassionsfrukt, som bryter av chokladsmaken. Med Bidrag från. Blanda allt i en kastrull utan chokladen, låt det koka upp, dra sedan åt sidan och tillsätt chokladen under vispning så allt smälter
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacottamed tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottanoch hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacottaoch här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacottamed vit chokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.