Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. 2 torskfileer4 potatisar1 dl ströbröd2 msk riven parmesanost (kan absolut uteslutas)1 ägg1 krm salt ½ citronSåsen. ) 2 torskfileer
ca 212 kcal/port 1 kg skalad potatis 140 g bacon 1 röd lök 2,5 dl mellanmjölk 30 g finhackad persilja salt och vitpeppar 500 g Torskfilé 1/2 dl vetemjöl 1 ägg 1 dl ströbröd salt och peppar 3 msk smör Gör så här
4 900 g potatis 250 g broccoli Torsk 2 ägg 1 dl rostad lök 1 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1/2 tsk salt 1 krm peppar ca 600 g torskfilé 1 msk smör eller margarin Sås 2 msk chilisås 2 dl crème fraiche 2 krm salt 1 krm peppar Till servering 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Paneradtorsk med en supergod dillsås. Vänd torskfiléerna i mjöl och stek dem i (mycket) smör. 1 paket fryst torsk (400 gram). 1 paket fryst torsk (400 gram)
Paneradtorsk. Tina torsken om du köpt fryst. Servera den paneradetorsken med äggsåsen på tallrik eller fat och garnera extra hackat ägg, citronklyfta och dill
Paneradtorsk med parmesanpotatismos och fänkålssallad med grapefrukt. En av höjdarrätterna var dock torsken som jag provlagade första dagen, inte helt enligt ICAs egna recept utan jag lyxade till det lite på mitt eget sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.