Denna granola passar alltså utmärkt om man äter LCHF eller Paleo (vid LCHF får man ev. Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut granolan på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 20 minuter. Du kanske gillarSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerMugcake på naturligt visChiapudding med granatäpple och mandelspånBananplättarGrön smoothie för en grön start på dagen 1 dl mandel
Botten är dessutom no-bake, så det här receptet svänger du ihop på ungefär femton minuter. Passionspannacotta på nötchokladbotten, 4 port. Passionspannacotta på nötchokladbotten, 4 port
Jag gjorde min egen gröt imorse då man egentligen inte ska äta havregryn inom Paleo. Häll i alla ingredienser utom banan i en kastrull och mixa och koka på låg värme
Jag antar att det är många som åker på skidsemester nu under sportlovet. Jag ville prova om det gick att få till en fin smak utan ost och kom då på ett väldigt bra alternativ
Och ikväll är det dags för Paleo-kvällen med föreläsning som jag ser mycket fram emot. Jag började lördagen med en ljuvlig hotellfrukost, älskar charkprodukter såsom rökt skinka och salami men jag har bestämt mig för att dra ner på det nu den här veckan och hålla mig till mat med mindre dolda kolhydrater
) Den artikel jag har uppslagen just nu är "LCHF påresan", och egentligen borde jag väl läsa den innan jag skriver det här inlägget, men det har jag inte tid med just nu
Tänk dock på vilken choklad du använder om du strikt vill hålla dig till paleo. Värm kokosolja, chokladbitar i en kastrull på svag värme tills det smält
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.