Ha en härlig Köttfri Måndag och en riktigt mysig, generös och vänlig vecka allihop. Landleys kök bjuder på tonfiskpaj med skal av vita bönor, och Emmas Shape me up gör en kyckling- och broccolipaj med just vita bönor i skalet
Min kosthållning är helt klart påverkad av allt det jag lärde mig av att äta LCHF, framförallt snabba, förädlade kolhydrater har liksom försvunnit från menyn
Rostbiff av Innanlår. Gnugga in Rostbiffen med salt, svartpeppar, vitpeppar och vetemjöl. Tillsätt grädde, tomat och ansjovis eller sardeller, senap och muskotnöt salt
Ultimate Martini Challenge – NORSEMAN SOUR. World Class är världens största bartendertävling och efter förra veckans avgörande i den nordiska finalen var jag grymt nyfiken på vad bartendrarna övertygade juryn med
Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Det här gjorde köttet riktigt mört, det lossnar nästan av sig själv från benen. Bilden nedan är inte på Åsenfår och inte heller från Huså, utan från en av mina resor i Sörmland
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.