Här är det bra förutom att vi har lite problem med vår ena toalett där vattnet bara rinner och rinner utan att det vill sluta så jag har suttit och ringt runt här på förmiddagen för att få det fixat
LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar. Vill man så är det gott att smaksätta med lite flingsalt, lakrits, frystorkad hallon, mandlar…
Det firar vi med lite godis. Här får du förslag på en superenkel fudge - eller kanske snarare något mittemellan kola och fudge - som alla kan äta av, både allergiker och andra
Mandelpaj med limecurd och färska bär. Den lena chokladfudgen gifter sig så fint med valnötterna och den crunch som blir av hackade valnötter ger en fin balans mellan crunch och sammet
-). Skrapa ner eventuellt socker på kanterna med hjälp av en slickepott. -). Smält under tiden chokladen tillsammans med vispgrädden över ett vattenbad
Blanda grädde, socker och sirap i en kastrull och småkoka tills tempe-raturen är 120°. Häll upp i en form, som är 15x25 cm, med bakplåtspapper i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.