Den här påsken har varithärlig. En dag återstår ju på påsken. Här bjuder jag i varje fall på litebilder från vår påsk så här långt och längst ner finns ett recept på en sallad jag bjöd på i lördags
Eftersom jag är född vidfinskryska gränsen, i Karelen, är det för mig en självklarthet att vi har desserten Pascha, en mäktigcitronefterrättoch så finska Memma så klart
Vi ska firapåskentillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater ochförhoppningsvishinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Nu har viprecis sagt hej då till brorsan och hans fru. Receptet står också på surdegsförpackningen. Innanvi åkte ut tillKarin, så släppte vi av Jonas vid huset som har gått från att vara en tvåplansvillatill en enplansvilla
Kommer massor av bilderoch en del recept. Ochvisabilder från mintid som kock. Utbildningen byggde på mycket hemstudier så jag bodde med näsan i böckerna på kvällarna och gjorde dom praktiskaövningarna på dagarna i skolan
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. God soppa som passar till vardags. Rör om då och då. Tvätta av purjolöken ochstrimla, skala löken och hacka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.