Dessutom känns det bra med godis som man vet vad som är i dom. med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Soppa är ju så gott och i synnerhet fisksoppa, dessutom värmer det gott nu när det börjar bli kallt. Fördelen med mitt bästa fisksoppa-recept är att det tar vara på alla smaker och smakar helt ljuvligt
Ja nu äter vi verkligen tomat varje dag och vi har massor vilket ju ärhärligt. Men nu kommer också fukten vilket betyder att hänger tomaterna kvar för länge så möglar dom gärna
I vår stad märks det tydligt att påskenärhär, det är nya ansikten och "icke-skånska" överallt, man kan verkligen snacka om invasion i dessa konst-runde tider
Äggröra är den perfekta lösningen då jag snabbt behöver trolla fram mat till Vera. Lite sneaky men Vera märker ingen skillnad i varken smak eller utseende och jag kan känna mig nöjd med att hon får i sig extra nyttigheter
Livet börjar återvända och det är dags att ta i tu med julgodiset. Idag har viss tillverkning påbörjats, det är ju hur mysigt som helst att fixa gotter, och gör alltid alldeles för mycket
Det är verkligen inte svårt och det sköter sig själv, varför inte testa. Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Ta de frukter du får tag i, se gärna till att få med olika färger och toppa eventuellt med nötter och kakaonibs (bitar av kakaoböna) eller hackad mörk choklad för att få ännu mer näring och härlig crunch i tuggorna
Han steker rårakor och det frasande ljudet när hon tar en tugga är oemotståndligt. Nu tar det knappt ett år innan vi får se hur fortsättningen blir för alla fina karaktärer
Falafel är bland det godaste jag vet – inte bara vad gäller vegetarisk mat – och då och då handlar jag hem lite smått och gott och gör falafeltallrik till middag
Faktum är att man kan göra sina tryfflar hur fina som helst utan konstigheter. Det är jättevackert att rulla dem i hallonpulver, pistachnötter eller varför inte matcha pulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.