Om du vill kan du lägga litet riven ost ovanpå varje potatis. Det är Madeleine på Landleys kök som komponerat rätten, jag bara lånade och modifierade det litet
Den här rätten gjorde jag förra helgen när min dotter fyllde år, en grekisk inspirerad rätt som bestod av souvlaki på lamm, dvs grillspett med lammkött och paprika
Den andra glasburken däremot ska vara bas i min lime- ochpepparrotssill (ska bli spännande att se vad min kollega Karin tycker som inte är så förtjust i pepparrot)
I flera månader nu har jag provbakat massor av recept och mixtrat och haft mig inför smaktävlingen på Cupcakekalaset då jag vann med mitt bästa recept förra året så var det inte lika enkeltdennagången
Fikat bestod av köpekex ochvattenmelon, menlunchenvaren potatissallad med bacon och sugar snaps. Perfekt när man har kvar kokta kalla potatisar från middagenkvällen före
Mormor och morfar hade kor så de åt frukost två gånger vilket också varmitt mål under de åren. " så jag kunde svara avvaktande och vitlögnigt och därmed också få delta i min andra frukost för dagen
Det är långfredag, den där långa dagen då inget roligt ska hända och man bara ska vara stillsam. En apelsinsill med rödlök och rosépeppar ochen basilikasill
Första omgången buljong ska täcka allt ris och sugas upp av riset innan den tillsätts skopvis i omgångar - varje gång efter att buljongen har sugits upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.