En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Fick en underbar middaghosmina föräldrar, bruna bönor med fläsk och korv. Funderar på morgondagens middag och efter att ha bläddrat bland olika grytrecept, hittade jag en intressant lammgryta med spännande kryddor
Så istället hade jag en halv red snapper som jag tyckte vi kunde göra något med, men när jag väl anlände hemma hosmina föräldrar var middagen redan klar
Sill, skinka och en en toast med räkröra på blev det till förrätt. Sen till varmrätt gjorde vi en potatisgratäng med lök och rivna morötter i och till det så blev det ugnsstekt fläskfile som jag fyllde med trattkantareller, gula kantareller och riven ost
Krämig gräddsås med smak av vitlök och persilja, blir en läcker kombination tillsammans med räkorna. Servera med parmesanost och du har dig en riktig lyxig pastarätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.