3-rätters middag hos J & M
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Boeuf Bourguignon, 4 pers 1-1,5 kg grytbitar av nötkött
  • 2 msk tomatpure
  • 2 msk vetemjöl (kan uteslutas)
  • 2 dl vatten + 1 köttbuljongtärning 1 flaska rödvin, gärna Bourgogne
  • 1 paket bacon
  • 200 g champinjoner
  • 3 vitlöksklyftor 3 lagerblad 1 nät smålökar/steklök (eller 6 st lite större lökar)
  • 1 rejäl knippe färsk persilja
  • 1 rejäl knippe färsk timjan
  • smör till stekning
  • salt
  • peppar
  • Blåbärsparfait, 4 pers 4 äggulor 1 dl socker
  • 1 dl vatten
  • 4 dl vispgrädde
  • 3 dl mosade bär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.