Läser det gör jag en hel del på semester och nu senast så har jag läst boken som ni ser på bilden Det fördolda heter den med Hjort och Rosendfeldt och den va inte så tokig
Broccolisoppa har jag bjudit på tidigare, så det är ingen större nyhet. Det här är en variation på gammalt tema, men den här gången lite mer enligt LCHF-stuk
Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter en lång underbar sommar med mina barn (maken har också varit med ibland man han har ju varit tvungen att jobba mycket)
Häromdagen gjorde jag ett besök på Kåseberga Gårdslam för att köpa färskt lamm direkt från gården. Jag har bestämt mig för att ta reda på mer om mina råvaror och träffa dem och deras producenter för att lära mig så mycket jag kan
Idag stod det kalops, potatis och rödbetor på vår meny. Då jag använde mig av quornbitar gick maten väldigt snabbt att tillaga, Av en påsepå 300 gram blev det mat till 2 vuxna personer ikväll och en portion över som blir stommen till måndagens planerade pyttipanna. 1 tsk salt för smaksättningen och sedan blev potatisen färdig på 15 minuter. De sista 5 minutrarna fick lite bönor vara med på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.