Sätt ugnen på 200 grader. Skala, kärna ur, klyfta päronen. Bred ut bitarna över en smord pajform. Koka alla ingerdienser till toscan under omrörning i ca
Sätt ugnen på 225°-175°. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker ljust och pösigt. Blanda samman mjöl och bakpulver, och rör ner det i äggsmeten omväxlande med grädde och det smälta smöret
Igår fick jag ett extra behov av något sött till efterrätt så då fick bli en lättlagad pärontosca. Idag vill jag börja med att säga ett stort Tack till er alla som troget kikar in här, även om det inte är speciellt mycket fart på den här bloggen för tillfället
1. Sätt ugnen på 225°. Smält matfettet och låt det svalna. 2. Vispa ägg och socker ljust och pösigt. Blanda samman mjöl och bakpulver, och rör ner det i äggsmeten omväxlande med grädde och det smälta matfettet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.