1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. 100 gram valnötter
Mixa valnötternamed stavmixer/matberedare/kvarn. Blanda med mjöl och smöret i småbitar. Den har faktiskt valnötter i pajskalet som gör det hela extra speciellt gott
Skala dem genom att gnugga dem med händerna. Toppa med granatäppelkärnor och. garnera ev med dill. Koka rödbetorna mjuka i en kastrull med vatten, 30 min–1 tim beroende på storlek. Fördela rucola, rödbetor, smulad fetaost, valnötter och physalis på 4 tallrikar
Den här salladen blev uppskattad inte bara för sina fina smaker utan också för det spännande utseendet med svarta, runda linser, grön spenat, knapriga nötter  och gnistrande, klarröda granatäppelkärnor
Här kommer en härlig sallad till julbordet, på kål såklart. INGREDIENSER. Rödkål, fint skivad 2 syrliga äpple, i tunna klyftor 1 liten chili fint hackad 1/2 dl rapsolja 1 msk dijonsenap 2 msk äppelcidervinäger 1 vitlök, riven 1 tsk honung … Läs mer → 2 syrliga äpple
Skala dem genom att gnugga dem med händerna. Toppa med granatäppelkärnor och. garnera ev med dill. Koka rödbetorna mjuka i en kastrull med vatten, 30 min–1 tim beroende på storlek. Fördela rucola, rödbetor, smulad fetaost, valnötter och physalis på 4 tallrikar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.