Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer
Servera medpäronsalladenmed den så goda vinägretten. Päronsallad. Lägg ner allt utom valnötterna i en salladsskål och häll på vinägretten och blanda den med salladen
Finhacka scharlottenlöken och blanda med den tinade spenaten och osten. Tillsätt övriga ingredienser och smaka av med salt, svart och vitpeppar och socker
Lägg på pakplåtspapper och spraya eller pensla med smör eller olivolja. Hoppas mina nya gummiband kommer snart så jag kan köra igång med mitt nya träning schema som jag satt ihop
Smaksätt med kycklingfond, smulad blåmögelost, aprikosmarmelad, salt och svartpeppar. Fräs kassler och skivad salladslök i en gryta med smör tills löken är mjuk
Blanda vinäger och gräslök, rör ner olja och honung. Skölj och borsta bort jorden från betorna. Koka dem under lock till de är mjuka och spola dem sedan hastigt i kallt vatten
Veckans vego får bli en riktigt god paj med härlig grönska ochmed både grönkål och brysselkål. Smaksättning av blåmögelost, lite knapriga pistaschkärnor på toppen för den som tål det, en sallad därtill, och du har en riktig hälsomiddag
Dela potatisen och lägg i en ugnsfastform, blanda med olivolja, sop. Krydda med sop. Mycket gott blev det tycker jag allt och ja lite somrigt blev det allt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.