Oxmärgsbakad bringa, kantarellkräm ”höstsallad”, aprikossky med päron
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg rimmad oxbringa
  • 4 lagerblad
  • 5 vitpepparkorn
  • 400 g oxmärg
  • 50 g vetemjöl
  • 10 g bladpersilja
  • 100 g panko ströbröd
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 5 kg oxsvans
  • i bitar
  • 1 morot
  • i bitar
  • 1 palsternacka
  • i bitar
  • 1 liten rotselleri
  • i bitar
  • 1 gul lök
  • i bitar
  • ½ solo vitlök
  • i bitar
  • 3 lagerblad
  • 5 vitpepparkorn
  • 2 msk smör
  • 2 msk tomatpuré
  • Vatten
  • 500 g kantareller
  • borstade
  • 2 msk klarat smör
  • 2 dl crème fraîche
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 10 fina små kantareller
  • borstade
  • 10 trattkantareller
  • 30 g smör
  • 10 knippmorötter
  • 5 små rödbetor
  • 5 minifänkål
  • 2 hela dragonstjälkar
  • 20 stjälkar körvel
  • Skal av 1 citron
  • 100 g mangoldskott
  • 30 g smör
  • olivolja
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 100 g aprikoser
  • torkade
  • 100 g dadlar
  • urkärnade
  • 2 bananschalottenlökar
  • i bitar
  • 1 msk rapsolja
  • 7 dl rödvin
  • 5 dl oxsvansfond
  • Salt
  • 1 msk arrowrot
  • 1 kg palsternacka
  • 1 msk rapsolja
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 2 msk klarat smör
  • 200 g gråpäron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.