4 vitlöksklyftor. 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar
Riv vitlöken på rivjärnet och gnid in kycklingbitar medvitlöken. Hetta upp en stekpanna, börja med att tillsätta rapsolja och bryn kycklingbitarna till gyllenbrun färg runt om
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlökoch lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Blanda såsenmed pastan och räkorna. Ute på trappan har jag planterat lite olika örter i en kruka så denna gång använde jag färsk persilja och basilika i såsen
Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Tillsätt broccoli, vitlökoch senap. rensa och dela svampen i mindre bitar. Salta och peppra. Vänd ner pastan i stekpannan, strö över timjan och servera
Kall såsmed parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsåsmed citron och basilika (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.