Oxfilé med ugnsstekta rotsaker och Caesardressing
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor oxfilé (ca 600 g)
  • 1 kg rotfrukter (t ex svartrot
  • morot och palsternacka)
  • 500 g potatis (t ex sparrispotatis)
  • 4 stora schalottenlökar
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Smör till stekningen
  •  
  • Caesardressing
  • 1 liten burk sardeller (ca 50 g)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk dijonsenap
  • 1/2 pressad citron
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 äggula
  • 1 1/2 dl rapsolja
  •  
  • Till servering
  • 1 romansalladshuvud
  • Parmesanost
  • lite
  • 4 rostade tunna långa brödskivor
  • Smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.