Oxfilé med tryffelkokt kål och gratinerad jordärtsskockspuré
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g jordärtskocka
  • 600 g potatis
  • 1 dl vispgrädde
  • 25 g smör
  • 0,5 tsk salt
  • 500 g röd- eller vitkål i strimlor
  • 0,5 tsk tryffelolja ev mer
  • 0,5 tsk salt
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 0,5 dl vatten
  • 1,2 kg oxfilé, 6 bitar
  • 1 msk flingsalt
  • 0,5 msk svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 12 kvistar timjan
  • 6 skivor parmaskinka
  • 6 små kryddiga korvar gärna salsiccia
  • 1 tsk olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.