Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Stekt oxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssåsoch en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Grovhacka lök & vitlök. Smaka av med salt & vitpeppar. Medan potatisen är i ugnen gör du rödvinssåsen. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna
Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Gör samma sak medlöken. Lägg ett lager potatis i en ugnsfast form och strö lök på toppen, följt av örterna
Fräs lökoch morot smör i en kastrull. oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Dela smöret i klickar och lägg i bunken med den kalla stekta löken. Skala och finhacka schalottenlök. Stek löken i olivolja i en stekpanna tills det mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.