Oxfilé med hasselnötspesto och mandelpotatisknyten
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,6 kg
  • oxfilé
  • smör
  • 2 tsk
  • salt
  • 2 krm
  • svartpeppar
  • hasselnötter
  • 1-2 dl
  • persiljeblad
  • 2-3 dl
  • basilikablad
  • 2 klyfta(or)
  • vitlök
  • 2 dl
  • parmesan
  • 1 dl
  • olivolja
  • kokt potatis
  • 1 tsk
  • salt
  • 1/2 krm
  • svartpeppar
  • sockerärtor
  • 2 st
  • röda lökar
  • salt
  • 2 msk
  • vinäger
  • 2 kg
  • mandelpotatis
  • 3 st
  • scharlottenlökar
  • kantareller
  • smör
  • 5 st
  • äggulor
  • 1/2 dl
  • mjölk
  • 1/2 +1 tsk
  • salt
  • 1 +2 krm
  • peppar
  • 20 ark
  • vårrulledeg
  • smält smör
  • 3 st
  • scharlottenlökar
  • 1 bit(ar)
  • morot
  • 1 bit(ar)
  • rotselleri
  • några
  • persiljestjälkar
  • 75 cl
  • rött vin
  • 3 dl
  • madeira
  • 1 dl
  • vilt- och kantarellfond
  • 2 msk
  • maizena majsstärkelse
  • smör
  • 1 tsk
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.