Idag ostgratinerad sådan. Ojojoj vad mycket zucchini vi äter. Blanda samman det urgröpta zucchininköttet, crème fraiche, parmesan, vitlök, senap och finhackad timjan till en slät smet
Dela 1 st zucchini på längden, skiva sedan i ca 1-centimetersbitar. Ett lager ytterligare med saltade, pepprade zucchinibitar och sedan är det bara att täcka allt med ytterligare ost innan det åker in i ugnen på 175º
Här kommer ett superbra tips om man vill piffa till kycklingfilén. Snabbt och enkelt. Jag ville egentligen ha tomatskivor i receptet men hade inga tomater hemma
Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar med zucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Place the grated zucchini in a fine mesh strainer over a bowl. In a large bowl, combine the zucchini, spinach, feta, herbs, eggs, scallions, and garlic
Enkel och krämig tomatsoppa Ostgratinerade tunnbrödssnittar à l’Alsace Ingredienser 12 bitar 2 bitar mjukt tunnbröd 1 gul lök 2 msk smör 4-5 msk crème fraiche nymalen svartpeppar 60-80 g parmaskinka eller annan lufttorkad skinka drygt 1 dl finriven prästost eller annan smakrik ost kryddkrasse Gör så här Strimla löken tunt
2 stora zucchini. Skölj squashen och dela på längden. Skrapa ur kärnor och lite av köttet med en sked. Lägg upp squash-halvorna på en plåt med aluminiumfolie och ställ in i ugnen i 175°C i ca 10 minuter
Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.