Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Blanda ihop färs med salt och peppar. Vira baconet runt biffen, fäst ev med tandpetare. Lägg en klick ost i mitten av varje biff och nyp ihop färsen över osten
Men nu ska det bli ändring på färsfronten och den ändringen inleds i från ochmed nu. Helt säkert trodde vi väl att det stod färs skrivet på vår meny ganska ofta, men inte ens varannan vecka finns det med - kanske inte ens en gång i månaden
Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomater och ost. Löken som puttrar bredvid blir supergod att äta med biffen tillsammans med täcket av ostgratinerade tomater
Färsbiffar är totalt orädda och kan anta nästan vilken. Gjorde färsbiffar häromdagen. Få dem att smaka olika med kryddning och fyllning, nästan allt funkar
Ta upp dem med hålslev. Blanda färs, salt, nymald svartpeppar och dijonsenap. Servera dem med kålen. Hacka kapris och smörgåsgurka och blanda ner det i färsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.