Skär en djup ficka i varje filé och krydda med salt och peppar. Tryck ihop filéerna. Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör
Smaka av med salt och peppar. "Kryssa" potatisarna med en vass kniv och pressa upp dem lite. Klicka i basilikaosten vid servering och garnera med gräslök
Vispa sedan sakta i oljan, sen vänder du ner gräddfilen och smakar av med salt & vitpeppar. in potatisen i aluminiumfolie, klicka in rom-mayon och garnera med räkor, , rödlök, dill och citron
Ta upp kycklingfiléerna och låt buljongen reducera (sjuda utan lock) till knappt hälften. Koka upp buljongen med skivad morot, klyftad lök, stjälkarna på dillen (spara resterande dill till såsen) samt pepparkorn
Smaka av med salt och peppar. ”Kryssa” potatisarna med en vass kniv och pressa upp dem lite. Klicka i basilikaosten vid servering och garnera med gräslök
Rulla sen ihop biffen med osten i mitten. Servera med sallad. Tag ca en msk med köttfärs och platta den i handen till ca 1 cm tjock skiva, lägg i 2 eller 3 bitar ost i mitten
Vi köpte rätt och slätt en grillad kyckling, men med lite mer avancerade tillbehör. Bakpotatisrätten är rätt tisdkrävande och är lite pyssel med men det är värt det jag lovar
Koka potatisen med saltet och låt svalna. Blanda Kesellan och majonäsen med pepparroten. Blanda ner sparris, rädisor och gräslök i Kesellan och smaksätt med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.