Börja med att vispa äggen fluffigt och tjockt. Tillsätt dom torra ingredienserna till äggen tillsammans med all ost och vispa runt lite så allt blandar sig
150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen. 2 ägg1 dl mjölk½ pkt keso (stort pkt)150 g riven ost75 g riven ädel ost, den du gillar, vi hade kvibille ädel
Italienskt ostbrödmed vitlök,. Täck ev med folie på slutet av gräddningen. Pensla med ägg, strö på riven ost och grädda ca 15 minuter i mitten av ugnen
Ostbrödet gräddade jag i en springform som jag hade klätt lite halvslarvigt med ett bakplåtspapper. Hur mycket ostsmak brödet får beror på hur stark ost man använder och hur mycket ost man toppar det med
Toppad med skivad banan, kanel och honung. Det här ser ut som risgrynsgröt men är en skål keso. Går ju jättebra att förbereda och ta med till jobbet eller träningen
Ostbröd,. Ostbröd,. DU BEHÖVER4 ägg100 gram philadelphiaost1,5 msk fiberhusk2 tsk bakpulver2 msk chiafrön5 dl riven ost (Västerbotten är att föredra)Toppa med svarta vallmofrön och lite saltGÖR SÅHÄRSätt ugnen på 200 grader. DU BEHÖVER4 ägg100 gram philadelphiaost1,5 msk fiberhusk2 tsk bakpulver2 msk chiafrön5 dl riven ost (Västerbotten är att föredra)Toppa med svarta vallmofrön och lite saltGÖR SÅHÄRSätt ugnen på 200 grader
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med det ljumna vattnet. Degen blir lätt lite kladdig av keson men ta inte i för mycket mjöl, degen ska vara lite kladdig men ändå formbar
Degen till vänster & mitten är fylld med soltorkade tomater, feta och hackad färsk basilika. Degen till höger är fylld med riven prästost, soltorkade tomater och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.