Ossobuco med gremolata
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor kalvlägg och/eller bog, ca 3 cm tjocka
  • salt, svartpeppar
  • vetemjöl
  • 3 msk olivolja
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 morötter
  • 2 stjälkar blekselleri
  • 5 kvistar färsk timjan
  • 2 lagerblad
  • 2 bitar citronskal, bara det gula
  • 2 1/2 dl torrt vitt vin
  • 3 msk kalvfond, konc.
  • 3 tomater
  • 1 msk tomatpuré
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 citron, rivet skal
  • 2 msk persilja, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.