Skär fetaosten ibitar och tomaterna istrimlor. Ja, det där med att komma ihåg att fotografera sina maträtter innan man sätter tänderna i dem - det är då intealltid det lättaste
Denna gubben och kärringen har det bara bra, vi har passat på att njuta riktigt av denna härliga påskdag som bjudit på fintsoligt vårväder, fågelsång och droppandet av snö som sakta smälter bort av stolens strålar
Skär av stjälken och lägg imixern, häll i någon deciliter vatten och purea chilin. FANTASTISKCHILI. Stek löken på medelvärme tills den är genomskinlig men intetagit färg, lägg ivitlöken och stek ett par minuter under omröring
Jag har funderat på varför de goda "bröden" heter "Oopsies", men nu undrar jag inte mer. Jag bakade såna ikväll, och helt plötsligt upptäckte jag - OOPS
Jag har lite dubbla känslor för det här med att äta pumpor. Å ena sidan älskar jag hur de ser ut, formen, färgen, de vackra mönstren och skiftningarnai skalet och fruktköttet iolika orangea nyanser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.