Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träningoch god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Veckan har innehållit så mycket kunskap om bra mat ochträning, varvat med historier från deltagarna om hur de fått ett mycket bättre liv tack vare övergången till LCHF
Så är arbetsdagen över för den här gången och jag kan nöjt konstatera att jag bara har ett projekt på gång, just nu, som ska lämnas in nästa torsdag, alla andra är inlämnade
Lunchen bestod av köttbullar i tomatsoppa och creme fraiche, mycket mättande och god. När man gör köttbullar enligt LCHF kan man byta ut ströbrödet mot husk och vattnet mot grädde
något är att jag just nu tränar mycket högintensiv träning. och kostar mer syre. vid aktiviteter med lägre intensitet och genom att minska vår tillgång på
Det är en av anledningarna till att jag älskar att baka med grönsaker och baljväxter. Redan innan jag slutade äta gluten tyckte jag att bakverk med vetemjöl var otroligt tråkigt och ofta torrt
Koka upp mjölken och grädden. Blanda socker och äggulor vispa det lätt. Häll sakta i gräddmjölken i äggvispet och vispa under tiden häll tillbaka blandningen i kastrullen och sjud försiktigt tills det tjocknar
För den som tränar riktigt hårt, både styrka och/eller kondition kan jag tänka mig att det kan vara nödvändigt att fylla på med lite extra energi de dagarna - både före och efter ett träningspass
Nötfärs med wokgrönsaker och ljus fiberpasta med en gnutta smak av kanel. Annars har jag under dagen hunnit med ett helt ok mag-/axelpass, städat lite, pluggat och tagit det lugnt
Fortsätter på temat tänk grönt och addera sedan fisk, fågel eller kött. För med den här grytan är det just så att man utgår från grönsakerna och så tillsätter man fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.