Bacon explosion med mycket färs och ost. Så här gjorde jag min bacon explosion . Du väver ihop baconet likt en matta, så att du kan breda ut färsen och tillbehören, för att sen rulla ihop den och lägga den på grillen
Baconburgare med blue-cheesedressing och stekta päron4 portioner800 g nötfärs1 fast päron1 msk olivolja150 g ädelost2 dl creme fraiche½ dl mjölk1 paket baconsalt och peppar4 friscobröd eller hembakat hamburgerbrödForma färsen till fyra hamburgare och krydda med salt och peppar
Nötfärsburgare med bacon och ost blir en cowboy burger, en god dressing från landet Annorlunda och en BBQ-sås tillsammans med en sallad, perfekt att slänga ihop bara man har allt hemma
HamburgerSverige har vaknat på riktigt så tänkte göra en liten guide med dom grundläggande sakerna man behöver tänka på för att lyckas med en riktigt bra hamburgare
Idag när jag var på väg hem ifrån jobb så kände jag ett starkt behov att äta en hamburgare. Funderade först på att be sambon köpa med sig en whopper till mig på väg hem från hans jobb
A very simple but good gratin made of carrot and onion. Carrot & Onion Gratin. 200 g shredded onions. En väldigt enkel men god gratäng gjord på morot och lök
Ställ lökarna i kylskåpet någon timme innan ni ska använda dem om ni vill ha en mildare smak. Skiva lökringarna i ungefär 1,5 cm och separera dem en och en och låt dem torka ovanpå en duk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.