Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man baraska ge sig på att göraen förrätt och bjuda på ilivet så ska man göradenna [om man tycker om getost vill säga]
Min bror och hans pojke kom spontant över så jag grilladeävenenfläskfilé och enbit rökt fläsk till och så körde jag latvaritanten och värmde på färdigpotatisgratäng och slängde i hop enspenatsallad
Sedan behöver niintegöra något mer på hela dagen. Jag har testat många varianter av långjästabröd som görs på kall degvätska och som jäses irumstemperaturtillskillnad från kalljästa bröd
Jag tycker det är kul och verkligenenutmaning att få något så restaurang-typisksomenpizza att i alla fall smak somdom ”borde” göraävenomdom är glutenfria
Visst går det bra att slänga ned liteäggvitorien pannkakssmet, i stället för ett av äggen, meneftersom jag tagit för vana att frysa inminaäggvitor, så krävs det framförhållning för att de skallbli använda
Och nu känns det ändå helt okej, jag vet att jag så få börja ikonditoriet, jag vet att jag kommer att få börja ibagerietsen och när jag ska få gå in på pralintillverkningen
Då riskerar du inte att det blirpanikomsåsenskitersig och gästerna kommeromen kvart. … och inte har något emot att lägga ett par timmar på att fixatillden, så ska du testa göraenrödvinssås
Det resulterade i stor uppmärksamhet och så småningomen bok en bok ” Julie and Julia. Ihennes kokbok ”Det goda franska köket” har jag lärt mig att göra Bœuf Bourguignon, Coq au vin, löksoppa, sautera lök, görafisksoppa, aioli, queneller, rouille, céleri-rave rémoulade och en massa annan fantastisk mat
Just har jag någon slags mailkonversation med de "forskare" somliggerbakom någon slags undersökningomgenetiska och miljömässiga arv för överviktsopererade personer
Det finnsenanledningtill att klassikerblir just enklassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göraom receptet - det håller år efter år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.