Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdérivensomjag väl hyllar ungefär lika ofta somjag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Omjagvoreenmeny, så vore det den här. Somliksom bara halkar in i framgången och rycker lite nonchalant på axlarna, som för att säga "Hey, kul att ni gillar mig, det var oväntat, men ändå inte - JAG visste ju att jag var en god meny, lite lagom sådär, som borde gillas av de flesta
Somom det voreen fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
Jag kan ärligt säga att jag inte saknat lantstället enenda gång i sommarn. Min mamma, som är på besök och som var inne en sväng i stan i dag, rapporterade om stora lådor med blåbär på Hötorget
Drinken bär namnet Schottish Yell, och så snart jag i egenskap av amatörbartender lyckas fixa färskpressad ingefärsjuice och köpa orgeat hos exempelvis Barkonsult (då jag inte orkar göra själv, somjag ser att "gamla" Tockasvansen gjorde egen av för längesedan), ska jag se till att det serveras sådana här i vårt hus
Eftersomjag har en så fin liten grupp på Facebook var det i förrgår en gammal skolkamrat som i perfekt kontext kunde be mig om min eminenta experthjälp
Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Svängde ihop detta i morse men blev inte riktigt nöjd tyckte inte att den stelande somden skulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.